Middag med Credo

En gang i måneden, torsdag kl. 16.30 til 18.00 møtes vi i kirka til felles middag – laget av nabo-restauranten Credo.

Hit er alle barnefamilier velkommen for å sitte sammen og nyte en god, sunn middag sammen. Kanskje kommer dere sultne rett fra barnehage, jobb og skole. Her slipper dere å bruke tid på å lage maten, men kan bare sitte i fred og ro rundt måltidsfellesskapet med andre familier fra nærområdet.

Neste «Middag med CREDO» er 8. februar.

Under stjernehimmelen i kirka er det god og lun atmosfære, med pyntede bord. Her skal du få restaurant-følelsen! Når dere har spist ferdig, kan barna bevege seg fritt rundt i kirka, mens mamma og pappa kan sitte og nyte en kopp kaffe i fred og ro.

Foto: Frank Foss

Bli kjent med hverandre
Etter middagen har vi en mini-gudstjeneste med en fortelling fra Bibelen. Vi ber gjerne en bønn for nærmiljøet og for barn og unges oppvekst her – og for hele verden. Kirkeåret markeres for eksempel ved advent og andre viktige dager for kirken. Her deler vi også ut to-, fire- og seksårsbøkene.

For oss er det viktig å understreke at du ikke trenger å være kristen for å komme og spise middag her. Vi har til nå hatt folk med mange ulike religioner her. Alle er hjertelig velkommen i kirka.

Vi synes det er fint at folk på Lademoen kan bli kjent med kirkerommet og hverandre gjennom et godt måltid mat. Terskelen for å komme inn er lav.