Spise middag sammen

Nyt en god, sunn middag.

Alle barnefamilier er velkommen. Her slipper dere å bruke tid på å lage mat etter barnehage, skole og jobb, men sitte i ro rundt måltidsfellesskapet med andre familier fra nærområdet. Neste datoer er:

5. september
3. oktober
31. oktober

Julemiddag: 5. desember

Kom og spis middag med oss Påmeldingskjema

Velg hvilken dato du ønsker å delta i påmeldingsskjemaet.

colorfull paintings on a wall

  Antall voksne:
  Antall barn:
  Jeg samtykker at det tas bilder/video/lydopptak, og at dette materialet kan brukes av Barnas Katedral i interne og eksterne kanaler.

  Jeg ønsker å delta på:

  Under stjernehimmelen i kirka er det god og lun atmosfære, med pyntede bord. Når dere har spist ferdig, kan barna bevege seg fritt rundt i kirka, mens mamma og pappa kan nyte en kopp kaffe i fred og ro.

  Bli kjent med hverandre

  Etter middagen har vi en mini-gudstjeneste med en fortelling fra Bibelen. Vi ber gjerne en bønn for nærmiljøet og for barn og unges oppvekst her – og for hele verden. Vi markerer viktige perioder og dager for kirken, som for eksempel advent og andre viktige dager. Her deler vi også ut to-, fire- og seksårsbøkene.

  For oss er det viktig å understreke at du ikke trenger å være kristen for å spise middag her. Mennesker fra mange ulike religioner samles her. Alle er hjertelig velkommen i kirka.

  Vi synes det er fint at folk på Lademoen kan bli kjent med kirkerommet og hverandre gjennom et godt måltid mat. Terskelen for å komme inn er lav.