Kunstverksted

I Barnas Katedral er kvalitet et bærende element. Derfor inviterer vi også profesjonelle kunstnere til barnas kunstverksted.

Neste kunstverksted starter 5.september kl.15.00 og varer til 28.november i Lademoen kirke. Kunstverkstedet passer for alle barn mellom 7-13 år og verkstedet ledes av kunstneren og arkitekten Julieta Fernandez.

Foto: Katrin Kampfer

 

Vi startet alltid med at vi spiser mat sammen, frukt, grønnsaker og nybakt brød! I starten av semesteret blir kunstneren kjent med barna, og får høre hvilke ideer og tanker de har om hva de ønsker å gjøre.

På kunstverkstedene kan vi arbeide med ulike uttrykksformer, for eksempel leire og tekstilmaling. Barna har også tatt utgangspunkt i kirkens glassmalerier, og laget kalender inspirert av det.

Et vennlig samfunn
Julieta Fernandez er utdannet i arkitektur og i billedkunst fra universitet i Argentina. Julieta leder flere kunstgrupper for barn i Trondheim. Hun er glad i tegning og maling og underviser i diverse male og tegne teknikker: akvarell, pastelle, akryl. For Barnas Katedral teaterforestillinger lager Julieta scenografi og kostymer.